Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Інформація щодо сертифікаційної програми «Спеціаліст інвестиційного/ fundraising офісу»

Дата: 16.06.2021 11:30
Кількість переглядів: 557

Фото без описуДержання наукова установа «Український інститут науково-технічної експертизи та інформації» та ГО «Ліга інвестиційного розвитку України» започатковують спільний проект щодо підготовки спеціалістів інвестиційних офісів (інвестиційні няні) - найнеобхідніших на сьогодні працівників сфери фандрайзингу для залучення інвестицій у вітчизняні проекти. Через відсутність інвестицій Україна мас найгірший в Європі рівень підготовки інвестиційних проектів, що негативно впливає на весь інвестиційний клімат країни.

Впровадження Програми з підготовки інвестиційних менеджерів, створює реальні можливості для запуску всього механізму - від залучення інвестицій та грантів у проекти до їх кваліфікованого супроводу та успішного виконання.

Інвестиційні менеджери - це «рятівники» для громад, малого та середнього бізнесу, для сфери мистецтва, культури та закладів освіти, інших сфер життєдіяльності держави.

19 квітня стартував лімітований відбір кандидатів на проходження першої Сертифікаційної програми підготовки спеціалістів інвестиційних офісів.

Слухачі окрім набуття знань, будуть здійснювати практичну роботу з підготовки власних інвестиційних проектів та грантових заявок. Тому, якщо Ваша установа, компанія, організація чи ОТГ зацікавлена в отриманні фінансування шляхом залучення інвестицій чи грантової допомоги, рекомендуємо направити на навчання відповідну до потреб кількість слухачів.

Програма в основному проходитиме онлайн, що дозволить створити комфортні умови для людей, що навчаються, а також мінімізує фінансові витрати слухачів на проходження Програми навчання.

Початок навчального курсу переноситься на вересень 2021року.

Просимо всіх бажаючих продовжити реєстрацію на сайті програми  https://investment-nanny.com.

Вам буде надіслано договір для ознайомлення та  підписання. Остаточну дату початку навчального курсу буде повідомлено додатково. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь