Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

11 червня 2021 року відбулась 9 сесія селищної ради VIII скликання

Дата: 11.06.2021 18:30
Кількість переглядів: 771

Фото без опису11 червня 2021 року під головуванням Черняхівського селищного голови Наталії Ревчук відбулась 9 сесія селищної ради VIII скликання.

У роботі сесії взяли участь секретар селищної ради Тетяна Тарнавська, 23 депутати – сесія повноважна.

Були присутні старости старостинських округів, керівники відділів, організацій та установ громади, громадські активісти і представники трудового колективу КСП «Україна-Черняхів-1».

Фото без описуНа порядок денний винесено більше 90 питань:

1.Про Програму зайнятості населення Черняхівської селищної  територіальної громади на 2021-2023 роки.

2.Про Програму реформування та розвитку житлово-комунального господарства Черняхівської  селищної територіальної громади на 2021-2025 роки.

3. Про затвердження Правил  благоустрою населених пунктів Черняхівської  селищної територіальної громади.

4.Про Програму поводження з безпритульними тваринами на території Черняхівської селищної територіальної громади на   2021-2025 роки.

5. Про Програму відзначення державних, регіональних та професійних свят, ювілейних дат, вшанування та заохочення за заслуги перед  Черняхівською  селищною територіальною громадою, здійснення представницьких та інших заходів на 2021-2025 роки.

6. Про надання згоди на безоплатне прийняття майна  із державної власності у комунальну власність Черняхівської селищної територіальної громади   в новій редакції.

7. Про Програму виплати одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18-річного віку на 2021-2025 роки.

8. Про  затвердження Положення про Почесну грамоту, Грамоту та Подяку Черняхівської  селищної  громади.

9. Про затвердження Положення  про порядок подання та розгляду електронних петицій, адресованих  Черняхівській селищній раді, її виконавчим органам.

11. Про затвердження звіту про  виконання бюджету Черняхівської селищної територіальної громади за І квартал 2021 року.

12. Про внесення змін до бюджету Черняхівської селищної територіальної громади на 2021 рік.

13. Про встановлення місцевих податків і зборів на території Черняхівської  селищної територіальної громади.

14. Про звільнення окремих категорій громадян  від плати за надання соціальних послуг в комунальній установі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Черняхівської селищної ради.

15.Про затвердження переліку об’єктів соціальної інфраструктури, що розташовані на території Черняхівської селищної територіальної громади, які потребують технічного обстеження.

16. Про затвердження перспективного плану оптимізації мережі закладів освіти Черняхівської селищної територіальної громади на 2021-2024 роки.

17. Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти та закладу позашкільної освіти, що належать до  комунальної власності Черняхівської селищної територіальної громади  в новій редакції. 

18. Про погодження реорганізації фельдшерсько-акушерських пунктів у фельдшерські пункти.

19. Про погодження структури комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Черняхівської селищної ради  в новій редакції.

20. Про внесення змін до фінансового плану Комунального некомерційного підприємства « Центр ПМСД» Черняхівської  селищної ради  на 2021 рік .

21. Про погодження структури комунального некомерційного підприємства «Черняхівське територіальне медичне об’єднання» Черняхівської селищної ради  в новій редакції.

22.  Про прийняття  у комунальну власність Черняхівської селищної територіальної громади  майна   та визначення його балансоутримувача.

23. Про затвердження Положення про оплату праці керівників комунальних підприємств ЖКГ, які перебувають у комунальній власності Черняхівської селищної територіальної громади.

24. Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність Черняхівської селищної територіальної громади  об’єктів державної власності, які обліковуються на балансі КСП «Україна-Черняхів-1».

25. Про внесення змін до рішення першої сесії селищної ради VIII  скликання від 04.12.2021 року «Про утворення виконавчого комітету Черняхівської селищної ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу».  

26. Про внесення змін до рішення сьомої сесії Черняхівської селищної ради восьмого скликання від 16.04.2021 року «Про надання дозволу ПП «Жерм», ТОВ «АГРОСТЕМ» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо  інвентаризації земельних ділянок під проектованими  дорогами для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Черняхівської селищної ради».

27. Про передачу в оренду земельних  ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (в новій редакції).

28. Про внесення змін до рішення сьомої сесії Черняхівської селищної ради восьмого скликання від 16.04.2021 року «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення  земельної  ділянки з метою передачі в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва реформованих колективних сільськогосподарських підприємств».

29. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у спільну сумісну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що перебувала в користуванні до 2002 року.

30. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що перебувала в користуванні до 2002 року.

31. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки для     будівництва і обслуговування житлового  будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка) громадянам учасникам АТО (ООС).

32. Про надання дозволу на виготовлення проекту відведення земельної ділянки для     будівництва і обслуговування житлового  будинку, господарських будівель і споруд  (присадибна ділянка).

33.  Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок  для ведення особистого селянського господарства в межах населених пунктів.

34.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства, що перебувала в користуванні до 2002 року.

35. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо  встановлення ( відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та складання документів, що посвідчує право власності на земельні ділянки реформованих колективних сільськогосподарських підприємств для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

36. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства на умовах оренди в межах населених пунктів.

37. Про включення громадян в загальну чергу на  отримання земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

38. Про припинення права користування земельними ділянками для ведення особистого селянського господарства.

39. Про виключення громадян із членів особистого селянського господарства.

40. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва в межах населених пунктів.

41. Про надання дозволу на виготовлення технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва індивідуальних гаражів.

42. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії з подальшою передачею в оренду.

43. Про припинення права  користування земельними ділянками та дії договору оренди для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

44. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування.

45. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва реформованого колективного сільськогосподарського підприємства ім.Воровського на умовах оренди.

46. Про передачу в оренду земельних ділянок для будівництва та обслуговування інших будівель  громадської забудови.

47. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства реформованого КСП «ПРОГРЕС» на умовах оренди в межах населених пунктів.

48. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства реформованого КСП «ПРОГРЕС» на умовах оренди за межами населених пунктів.

49. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок для ведення товарного селянського господарства.

50. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти.

51. Про проведення державної реєстрації земельної ділянки у комунальну власність.

52. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів с. Селянщина, с. Вишневе та с. Славів Черняхівської селищної ради.

53. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів с. Пекарщина та с. Мокренщина Черняхівської селищної ради.

54. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів с. Сали, с. Нові Сали, с. Осівка та с. Росівка Черняхівської селищної ради.

55. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів с. Сліпчиці та с. Корчівка Черняхівської селищної ради.

56. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів с. Стирти, с. Малинівка та с. Федорівка Черняхівської селищної ради.

57. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів с. Очеретянка та с. Рудня Черняхівської селищної ради.

58. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населеного пункту смт. Головине Черняхівської селищної ради.

59. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з передачею у власність громадянам для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва.

60. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ПП «ЖЕРМ» з передачею в оренду  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

61. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з передачею у власність громадянам для будівництва і  обслуговування  житлового будинку, господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка).

62. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення «для ведення особистого селянського господарства» на цільове призначення «для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості».

63. Про припинення договору оренди земельних ділянок у зв’язку із закінченням терміну дії.

64. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної,  машинобудівної та іншої промисловості з передачею в оренду.

65. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

66. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості) з передачею у власність громадянам для ведення  особистого селянського господарства в межах населених пунктів.

67. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок з передачею у власність громадянам для ведення особистого селянського господарства із земель реформованих колективних сільськогосподарських підприємств.

68. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з передачею у власність громадянам для ведення особистого селянського господарства в межах населених пунктів.

69. Про внесення змін до рішення тридцятої сесії Горбулівської сільської ради сьомого скликання  від 03.09.2019 року «Про затвердження технічної документації та передачу у приватну власність земельні ділянки».

70. Про затвердження переліку земельних ділянок комунальної власності Черняхівської селищної ради призначених для продажу та продажу права їх оренди на земельних торгах у формі аукціону (окремими лотами), надання дозволів на виготовлення відповідної документації.

71. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами.

72. Про внесення змін до рішення сьомої сесії селищної ради восьмого скликання від 16 квітня 2021 року «Про припинення права користування (оренди) земельною ділянкою та дії договору  оренди для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості».

73. Про надання дозволу на  виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

74. Про затвердження проекту землеустрою  щодо  відведення земельних ділянок  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з передачею в оренду.

75. Про передачу в оренду земельних ділянок для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій.

76. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки з метою продажу.

77. Про поновлення в загальну чергу на  отримання земельної ділянки для будівництва і  обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

78. Про затвердження проекту землеустрою щодо  відведення земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності зі зміною цільового призначення для   ведення товарного сільськогосподарського виробництва, право оренди на які виставляються на торги.

79. Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо поділу  та об'єднання  земельних ділянок з метою продажу права оренди земельних ділянок на земельних торгах у формі аукціону.

80. Про  передачу в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

81. Про  затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки комунальної власності, яка  виставлятиметься для продажу на земельних торгах у формі аукціону.

82. Про умови проведення земельних торгів у формі аукціону земельної ділянки за адресою смт. Черняхів по вул.Індрустріальній.

83. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок для ведення фермерського господарства (Андріївський старостинскьий округ). 

84. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у спільну часткову власність з метою передачі в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва реформованого ВАТ «Андріївське».

85. Про затвердження проекту землеустрою щодо приватизації земель сільськогосподарського призначення ДП «Україна» на території Черняхівської селищної ради, Черняхівського району Житомирської області.      

86. Про внесення змін до рішення сьомої сесії селищної ради VIII скликання від 16 квітня 2021 року «Про розроблення детального плану території ринку в смт. Черняхів».       

87. Про звернення депутатів Черняхівської селищної ради до  Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Генерального Прокурора  України,  Національного антикорупційного бюро України, Державного бюро розслідувань,  Міністерства юстиції України, Міністерства аграрної політики та продовольства України, Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру щодо критичної ситуації, яка виникла на території  Черняхівської селищної територіальної громади в процесі  приватизації земель державної власності, які перебувають в постійному користуванні   КСП «Україна-Черняхів-1».

88. Про звернення депутатів Черняхівської селищної ради  до Міністерства захисту довкілля  та природних ресурсів України щодо ініціювання  розробки законопроекту про заборону  використання пластикового посуду, тари, упаковки, штучних пластикових квітів, ритуальних вінків тощо.

89. Про хід виконання рішення 4-ої сесії селищної ради VIII скликання  від 22.01.2021 року «Про звернення депутатів Черняхівської селищної ради до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо засудження  політики несправедливих тарифів».

90.  Про притягнення до дисциплінарної відповідальності.

91. Про затвердження Програми щодо виділення коштів для забезпечення виконання депутатських повноважень та порядок їх використання на 2021 рік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь