Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Весело і цікаво Черняхівська громада святкувала Міжнародний день захисту дітей

Дата: 01.06.2021 18:31
Кількість переглядів: 734

1 червня на центральній площі Черняхова звучала музика і дитячий сміх. Так весело і цікаво Черняхівська громада святкувала Міжнародний день захисту дітей.

Розпочалось свято о 12 годині біля Будинку культури драйвовим танцем від студії сучасного танцю під керівництвом Дарини Вербич. Не менш захопливим став виступ секції карате «Кіокушинкай» під керівництвом тренерва Василя Сальвука.

Після цього всі бажаючі діти брали участь у різноманітних конкурсах. Спортивна естафета від ДЮСШ згуртувала до спільної боротьби команди учасників різних вікових груп. Конкурс малюнків на асфальті «Щасливе дитинство», організований службою у справах дітей Черняхівської селищної ради, розкрив творчі здібності наших юних земляків.

КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Черняхівської селищної ради провів гру-квест «Всі ми різні, але всі ми рівні», під час якої дітки у формі веселих вправ та загадок пригадали свої права та обов’язки, посадили квіти як символ життя.

Центральна бібліотека влаштувала цікаві літературні зупинки «Відпочивай, читай» та «Лавочка-читалочка». Українська церква християн Віри Євангельської Церква Слово влаштували майстер-класи «Юні будівельники», «Креатив» та «Умілі ручки». Окрім того, для дітей безкоштовно працювали атракціони.

Додали святкового настрою і виступи учнів танцювального клубу «Кристал», юних танцюристів Жадьківського колегіуму та пісня у виконанні Катерини Дзицюк, учениці Андріївської школи.

О 15 годині, як і було анонсовано, за культурної підтримки Житомирського музично-драматичного театру ім. Івана Кочерги біля літньої сцени пройшло караоке для дітей. Глядачі підтримували юних народних співаків гучними оплесками.

Кожен юний учасник святкових розваг отримав подарунки та морозиво, а всі юні глядачі – цукерки.

Спонсором заходу стала Черняхівська селищна рада.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь