Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Нагородження переможців літературного конкурсу

Дата: 26.05.2021 17:12
Кількість переглядів: 411

26 травня 2021 року в актовій залі відділу освіти, молоді та спорту Черняхівської селищної ради відбулось нагородження переможців літературного конкурсу «Проба пера. Леся Українка в наших серцях» та фестивалю-конкурсу читців-декламаторів «Ми нащадки твої, славна поетесо», присвячених 150-річчю від дня народження нашої геніальної землячки.

Учнів та їхніх наставників привітали та вручили грамоти і подарунки селищний голова Наталія Ревчук, начальник відділу освіти, молоді та спорту Наталія Заборчук і депутат селищної ради Андрій Маційчук.

«Черняхівська громада пишається вами, шановні педагоги та учні! Так володіти поетичним словом можуть по-справжньому талановиті люди. Не зупиняйтесь на досягнутому, розвивайтесь, продовжуйте творити в царині Слова! А для цього бажаю невичерпного джерела натхнення і наснаги в житті, безкрайнього неба мрій та фантазії. Хай вашими супутниками завжди будуть удача та оптимізм, щоб ви не знали криз ні в житті, ні в творчості.» - сказала Наталія Ревчук.

Андрій Біленький, учень 4-А класу Черняхівської гімназії, який отримав гран-прі обласного етапу конкурсу «Читанка», декламував уривок з твору «Чарлі та шоколадна фабрика».

Студія вокального співу "Тіп-Топ" (ансамбль "Елегія") та дует педагогів Руслан Кулеша і Тетяна Хоменко подарували глядачам музичні номери.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь