Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Зі святом, сімейні лікарі!

Дата: 19.05.2021 13:35
Кількість переглядів: 626

Фото без опису

КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Черняхівської селищної ради створений 1 жовтня 2013 року з метою реалізації державної політики у сфері охорони здоров’я, що передбачає забезпечення жителів всіх вікових категорій доступною, своєчасною, якісною та ефективною медико-санітарною допомогою.

Сьогодні Центр обслуговує 17200 жителів Черняхівської громади. У тому числі 3047 дітей та 14153 дорослих. Тут працюють 10 лікарів загальної практики-сімейної медицини та 3 педіатри. Це висококваліфіковані, досвідчені професіонали з високими знаннями своєї справи та великим досвідом роботи. Медичні працівники проводять свою діяльність за Програмою медичних гарантій на 2021рік, програмою «Доступні ліки», активно співпрацюють з БО «Лікарняна каса Житомирської області».

Фото без опису

Очолює колектив незмінний його керівник – Алла Виговська. Упродовж майже 8 років нелегкої, творчої, сумлінної праці Алла Миколаївна вміло і впевнено скеровує роботу колективу для виконання складних професійних завдань, постійно працює над зміцненням матеріально-технічної бази закладу, сприяє підвищенню рівня знань медичних працівників первинної ланки.

Особливо напруженою була  робота сімейних лікарів в останній рік. В умовах пандемії коронавірусної хвороби сімейні лікарі були на передовій боротьби з цим недугом. Часто доводилось працювати в понаднормовий час, нехтуючи власним здоров’ям заради жителів громади.

19 травня у сімейних лікарів професійне свято – Міжнародний день сімейного лікаря. Тому сьогодні щиро і від душі віддаємо данину поваги за самовіддану і благородну працю всім медичним працівникам, які працюють для нашої громади. Бажаємо міцного здоров’я, особистого щастя, родинного затишку і тепла, успіхів і наснаги. Хай високий професіоналізм, доброта, чуйність і відданість справі вселяє надію на впевненість у завтрашньому дні, дарує заслужену шану і авторитет, хай завжди панує поміж вас порозуміння, злагода і повага! Глибока подяка вам за сумлінну працю, витримку і вміння дарувати людям радість життя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь