Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Запрошуємо активних мешканців громади взяти участь у формуванні Стратегії розвитку Черняхівської селищної територіальної громади на період до 2027 року

Дата: 19.05.2021 09:49
Кількість переглядів: 459

Фото без описуНа даний час робоча група з підготовки Стратегії розвитку Черняхівської селищної територіальної громади проводить збір статистичних даних для соціально-економічного аналізу територіальної громади, опитування її мешканців, в т.ч. підприємців, за окремими анкетами. 

Крім того небайдужі громадяни можуть подавати на розгляд робочої групи свої пропозиції, висловлювати власне бачення подальшого розвитку Черняхівської селищної територіальної громади.

З пропозиціями щодо Стратегії розвитку селищної територіальної громади звертатись у селищну раду до заступника керівника робочої групи з підготовки Стратегії розвитку, заступника селищного голови з питань виконавчих органів селищної ради Андрія Ющенка (тел. 4-11-46), або на електронну пошту селищної ради  - ekonom181@ukr.net

Також запрошуємо пройти анкетування для мешканців та підприємців Черняхівської селищної територіальної громади для визначення основних проблем, які, на Вашу думку, існують в громаді та перспектив її розвитку на майбутнє.

Ваша думка для нас є важливою та обов’язково буде врахована при визначенні пріоритетних завдань та шляхів розвитку Черняхівської громади! Заздалегідь дякуємо за Ваш час і рекомендації!  

Посилання на анкетування: https://chernyahivska-gromada.gov.ua/opituvannya-2021-15-10-09-17-05-2021/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь