Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

День резервіста України

Дата: 18.05.2021 15:59
Кількість переглядів: 528

19 квітні 2019 року указом Президента України встановлено День резервіста України, який відзначають щороку 18 травня. Свято запровадили, враховуючи важливу роль резервістів у справі захисту Вітчизни, її незалежності та територіальної цілісності, їх готовність у будь-який час стати до армійських лав з метою подальшого розвитку сучасних військових традицій, зміцнення патріотичного духу в суспільстві.

Українські резервісти, загартовані в боях із російським агресором, ще раз підтвердили свою готовність захищати Батьківщину.

З нагоди свята вітаємо з Днем резервіста України громадян, які сумлінно виконали свій конституційний обов’язок, проявили відвагу, героїзм та стійкість під час захисту незалежності та територіальної цілісності України, і сьогодні готові в будь-який час знову стати до лав українського війська.

Україна пишається вами і молиться за кожного з вас. Адже ви готові у важкі часи знову взяти в руки зброю, аби захистити Вітчизну та принести перемогу, а з нею – і мир на нашу землю, до кожного українського дому.

Напередодні Дня резервіста та ювілею старшого лейтенанта запасу Горкушу Юрія Володимировича з с. Троковичі, який неодноразово приймав активну участь у навчальних зборах резервістів з числа офіцерів запасу та став зразковим прикладом для інших військовозобов’язаних, нагороджено подякою за особисту відповідальність та сумлінне виконання військового обов’язку.

Бажаємо кожному воїну-резервісту міцного здоров’я, родинного благополуччя та успіхів в ім’я зміцнення обороноздатності держави!

Слава Україні!

Героям слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь