Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Звернення громадян

Дата: 07.05.2021 15:48
Кількість переглядів: 607

Фото без опису  На виконання вимог Закону України «Про звернення громадян», Указу Президента України від 07.02.2008 року № 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування», з метою забезпечення реалізації громадянами конституційного права громадян на звернення, належного розгляду та вирішення порушених ними у зверненнях питань, відповідно до ст. 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет селищної ради повідомляє, що у 1-му кварталі 2021 року до виконавчого комітету селищної ради надійшло 443 звернення, з них задоволено 353, на 23 надано роз’яснення, відмовлено у задоволенні 10 звернень. За вказаний період надійшло 9 колективних звернень, повторних не надходило.

 

  Кількість звернень за категоріями заявників: від учасників та інвалідів війни, учасників бойових дій – 28; від інвалідів І, ІІ, ІІІ групи – 53; від членів багатодітних сімей, одиноких матерів, матерів-героїнь – 11; від учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та осіб, що потерпіли від Чорнобильської катастрофи - 3.

 

  Найбільше звернень стосувались питань аграрної політики і земельних відносин – 265;  соціального захисту – 96; з питань праці і заробітної плати – 14; з питань комунального господарства надійшло 21 звернення; з питань житлової політики – 12; з питань екології та природних ресурсів – 2; з питань фінансової, податкової, митної політики - 4.

 

  На особистому прийомі керівництва побувало 25 осіб.

 

  Всі звернення громадян розглядаються у визначений законом термін.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь