Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Про обмежувальні заходи на період Великодніх свят та поминальних днів на території Черняхівської селищної територіальної громади

Дата: 30.04.2021 11:03
Кількість переглядів: 616

 

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення», з метою запобігання поширенню на території Черняхівської селищної територіальної громади гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, виконавчий комітет селищної ради прийняв рішення №57 від 29.04.2021 року «Про обмежувальні заходи на період Великодніх свят та поминальних днів на території Черняхівської селищної територіальної громади».

Згідно з даним рішенням рекомендуються наступні обмежувальні заходи:   

  • Населенню територіальної громади – обмежити пересування та перебування в громадських місцях на території громади у період вихідних, святкових днів та  поминальних днів.

  • Керівникам релігійних організацій – проводити богослужіння в період Великодніх свят та поминальних днів з неухильним дотриманням санітарно-гігієнічних норм та карантинних обмежень із забезпеченням відстані між присутніми не менше ніж 1,5 м.  

  • Відділу поліцейської діяльності № 1 Житомирського РУ поліції ГУНП в Житомирській області – посилити контроль за дотриманням обмежень та заборон на території громади, в тому числі у парках, лісопаркових зонах, на прилеглих територіях культових споруд та в місцях масового перебування людей. 

  • Старостам старостинських округів – посилити контроль за дотриманням заборони на спалювання сміття та сухої рослинності в частині прибирання кладовищ.

Шановні громадяни! Будьте свідомими та відповідальними! Бережіть себе та своїх рідних!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь