Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Благоустрій населених пунктів – спільна відповідальність

Дата: 10.03.2021 12:44
Кількість переглядів: 1083

 

Фото без описуЗакон України «Про благоустрій населених пунктів» визначає правові, економічні, екологічні, соціальні та організаційні засади благоустрою населених пунктів і спрямований на створення умов, сприятливих для життєдіяльності людини. Це є одним із пріоритетних завдань Черняхівської селищної ради.

В селищній раді є достатньо технічних можливостей і досвіду для проведення робіт по збиранню та вивезенню твердих побутових відходів з приватного сектору для утилізації їх на місцевому сміттєзвалищі. У зв’язку з чим із 10 березня 2021 року представниками селищної ради розпочато подворовий обхід спільно з представником комунального підприємства для укладання договорів на вивіз відходів. При цьому буде звертатись увага мешканців на неправомірне розміщення за межами їхніх власних земельних ділянок на землях загального користування будматеріалів, дров, гною, звисання гілок дерев на проїжджу частину, що є порушенням Правил благоустрою.

Буде видано письмове попередження та встановлено термін для усунення порушень,після закінчення якого та при відсутності реагування складається протокол про адміністративне правопорушення. Згідно ст.20. п 4. Закону України «Про благоустрій населених пунктів», «рішення місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування щодо благоустрою території певного населеного пункту є обов'язковим для виконання розміщеними на цій території підприємствами, установами, організаціями та громадянами, які на ній проживають».

Зауважимо, що такі заходи необхідні й для підготовки до профілювання комунальних доріг автогрейдером. Сподіваємось на розуміння і Вашу підтримку. Лише спільними зусиллями ми зможемо зробити територію нашої громади комфортною.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь